dinsdag 11 augustus 2015

Wij zijn er klaar voor!

Joepie! Morgenvroeg is het eindelijk zover! Na maandenlang aftellen vertrekken we richting Australië. Als het kon namen we al onze liefste vrienden en familieleden uiteraard mee op deze geweldige tocht. Helaas pindakaas, zelfs voor cadeautjes voor iedereen bij 't terugkomen zal onze valies te klein zijn...Maar geen nood! Souvenirs zullen er in elk geval zijn en jullie kunnen die gewoon winnen! Hoera!

De eerste manier is ons de leukste, creatiefste, meest uitdagende opdracht te sturen voor op onze Australië bucket-list. We proberen zoveel mogelijk van jullie uitdagingen aan te gaan, uiteraard volgt bewijsmateriaal op de blog! ;-)

Daarnaast wint ook degene die raadt hoeveel kilometer dit jaar in Australië zullen afleggen een bangelijk Australisch cadeau. Kilometers worden geteld op de kilometerteller van onze Australische auto. Tip: we vertrekken in Brisbane en zijn van plan om zo snel mogelijk richting Cairns te reizen. Daarna hopen we de hele oostkust af te reizen. Ook in het Zuiden en het binnenland zijn een aantal zalige plekjes die we graag zouden willen zien, maar concrete plannen hebben we niet. We volgen 't goei weer en ons buikgevoel. Owyeah :)

Zodus: stuur zeker uw antwoord(en) door naar wijzijnefkesweg@gmail.com met als onderwerp 'winnenwinnenwinnen', wij zijn superbenieuwd!


Veel liefs!

1 opmerking:

  1. Have fun! Ik volg jullie op de voet dus pas maar op. Maar let vooral goed op jezelf en op elkaar. Veel liefs en xxxN&L

    BeantwoordenVerwijderen