dinsdag 8 september 2015

Onze gitaar

Aangezien we tijdelijk gestrand zijn (onze auto is in de garage), hebben we tijd en internet, dus kunnen we het bloggen een beetje bijbenen.

Zoals jullie weten hadden we op voorhand een giga playlist gemaakt met muziek voor onderweg. Helaas had onze auto geen usb-ingang, en kon die radio er ook niet zomaar uit zonder de rest van het dashboard mee los te maken. We hebben dus een radio-bakske gekocht dat de signalen van onze ipod naar de boxen stuurt, maar daar zit veel ruis op. Dat werkt op den duur ook op een mens zijn zenuwen, dus we hebben al veel zonder muziek gezeten. En dat voelen we wel! Ik vond het dus tijd om een gitaar te kopen en te leren spelen. Hendrik vond dat een goed idee, dus zo geschiedde. Helaas had ik gezegd dat hij mocht kiezen... en na een grondige evaluatie van de verhouding prijs/hilariteit kwam hij met dit exemplaar op de proppen:
Zo gezegd, zo gedaan, gitaar is van ons en Hendrik leert mij erop spelen! Binnenkort posten we misschien wel eens een liedje van ons twee. Misschien hé.


1 opmerking:

  1. prachtige gitaar, goed gekozen Hendrik! @Nele: nu kan je zoiets zeggen als: "dieje van ongs zie gère roos!"

    BeantwoordenVerwijderen